BOLSCHER, MEER DAN VLEES

VLEES, WILD, DELICATESSEN

Al bijna 4 decennia geleden is de standaard gezet; Bolscher meer dan vlees. Een familie bedrijf met 80 medewerkers die maar 1 doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor u als professional.

MEINDERSMA, HORECA & HOSPITALITY

PORSELEIN, BESTEK & GLASWERK

De gehele tafelinrichting bepaalt hoe gasten de sfeer en de presentatie van zorgvuldig bereide gerechten beleven en ervaren. Meindersma, ruim 35 jaar ervaring in porselein, bestek en glaswerk. Laat u adviseren en inspireren!

VERSVOORHORECA.NL

AGF, PANKLAAR, SALADES & ZUIVEL

VersvoorHoreca.nl is uw versleverancier. Een uitgelezen assortiment van verse groente, fruit, aardappelen, panklaar, in eigen keuken geproduceerde salades en rauwkost. En natuurlijk HEKS’NKAAS®.

MIDDELKAMP VIS

VIS & DELICATESSEN

Voor vis en vis-delicatessen. In 1986 gestart met viscatering begonnen. In de loop van de jaren bleek dat er in de horeca en bij grootverbruikers ook vraag was naar een goed visje en een betrouwbare leverancier.

TWENTSCH WIJNHUIS

WIJNEN & WIJN-SPIJS COMBINATIES

Een onafhankelijke importeur. Het assortiment bestaat uit 600 soorten wijn uit alle windstreken. Voldoende ‘huiswijnen’ voor alledag, veel wijnen in de prijsklasse € 5-10 en ook de meest exclusieve wijnen levert het wijnhuis aan de Horeca.

BEUKENHORST KOFFIE

KOFFIE, KOFFIEMACHINES EN ACCESSOIRES

Albert Beukenhorst vestigde zich in 1784 in Winterswijk als koffiebrander en koffieleverancier. Sindsdien brandt en verhandelt Beukenhorst koffie de beste Arabica bonen. Daarnaast levert Beukenhorst machines van WMF, Melitta en Faema.

PANESCO

BROOD & SPECIALTIES

Panescofood.com is Europees marktleider op het gebied van verschillende broodsoorten, viennoiserie, patisserie en traiteur specialiteiten voor horecabedrijven die hoge eisen stellen aan hun bake-off producten.

BRESC

KOELVERSE KRUIDENPUREES

Bresc is de koelverse knoflook- en kruidenspecialist. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen. Wij gaan uit van authentieke pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit.

Get inspired by Bresc

VERSTEGEN

SPECERIJEN EN KRUIDEN

Sinds de oprichting in 1886 is Verstegen een belangrijke speler geweest in de wereld van kruiden, specerijen en specerij mixen. Zowel voor de fresh services, foodservice, food industry en thuis. Van aardappelkruiden tot zalmkruiden en veel meer…

RATIONAL

GROOTKEUKEN APPARATUUR

Rational Grootkeukentechniek brengt professionele apparatuur zoals de CombiMaster®, het VarioCookingCenter® en het SelfCookingCenter® naar de horecakeuken. Presteren op topniveau met Rational.

GRENSLAND ZUIVEL

ZUIVEL & FRUITPUREE

Grensland Zuivel levert een breed pakket zuivelproducten van hoogwaardige kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak bieden en natuurlijk lekker zijn. Door de juiste selectie van de grondstof melk en de meest moderne separatie- en procestechnieken zijn ze in staat zeer hoogwaardige zuivelproducten te produceren.

EIJSINK AFREKENSYSTEMEN

TOTAALOPLOSSINGEN, SERVICE EN INNOVATIE

Wij bieden onze klanten totaaloplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te faciliteren. Of het nu gaat om afrekenoplossingen of op het gebied van personeelsplanning, bar/keukenmanagement, loyaliteitssystemen, logistiek of interfaces met onder andere financiële pakketten, wij zijn de juiste partner.

CUNO MOORMANN & Zn.

WILD- EN GEVOGELTESPECIALITEITEN

Cuno Moormann & Zn BV is dé producent op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. Met professionele medewerkers, een eigen rokerij en een kwaliteitsafdeling hebben ze op het gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten het beste in huis!

LE NOUVEAU CHEF

TOONAANGEVENDE HORECAKLEDING

Wij zijn er trots op dat ons familiebedrijf wordt erkend als het toonaangevende merk van professionele kleding voor de keuken en het bedienend personeel. De originele ontwerpen, perfecte pasvorm en duurzaamheid zijn de sleutel tot het succes van Le Nouveau Chef.

GULPENER BIER

DE VRIJE BROUWER

Sinds 1825 brouwen wij bier. Begonnen met een bovengistend bier dat per ‘grote kuip’ 80 gulden kostte en vervolgens doorontwikkeld naar een onderneming met maar liefst 16 verschillende bieren en een productie van 100.000 hectoliter per jaar.

AYSAY EVENTS

BEDRIJFSEVENEMENTEN

AySay is specialist in het faciliteren van evenementen, congressen, presentaties, beurzen en feesten. Met licht, geluid, videotechniek en speciale effecten, maar vooral ook door als partner op te treden bij de voorbereiding en uitvoering van de totale organisatie met alle door u gewenste faciliteiten en diensten.

NATURALIA

DELICATESSEN & SPECIALITEITEN

Naturalia levert nu al jaren een mooie en complete selectie Mediterrane Specialiteiten. Ons prachtig assortiment delicatessen is uitgegroeid tot een vaste waarde voor culinair Nederland. Toch blijven we volop in beweging en zijn we altijd op zoek naar een verdere verrijking van ons aanbod.