PROGRAMMA VOOR HORECA & CATERING

1 & 2 november 2021

Op 1 en 2 november bent u van harte welkom tijdens INSPIRATIONAL voor horeca & catering. We hebben een inspirerend programma voor u klaar staan en natuurlijk verzorgen we de innerlijke mens ook. Tickets zijn gratis maar het evenement is alleen toegankelijk na registratie vooraf en aan de deur dient u te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk. Professionals only!

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK

VEGAN / VEGA / VURRUKKELIJK

Het is geen hype, het is geen gimmick en het gaat ook niet over. Vegan is here to stay. In deze podiumsessie laten we heerlijke nieuwe producten proeven die volledig vegan zijn of vega. Maar dat smaakt er niet minder om. Laat u verrassen, proeven en inspireren voor een nieuwe kaart met volop vegan gerechten. En wist u al dat de inslag lager is met een vergelijkbare verkoopprijs? En duurzaam en ook nog eens zero waste door restverwerking tot andere overheerlijke producten.

MARCO POLO MEETS CHRISTOFFEL COLUMBUS

Een figuurlijke reis rond de wereld in 45 minuten. Invloeden uit Azië, America en zelfs uit Australië in deze smaaksensatie. Proef nieuwe smaken en laat u inspireren door onze chefs en partners op het podium. We pakken producten uit de hele wereld en combineren deze tot heerlijke gerechten.

ONE-MAN SHOW

Lekker even lachen om een one-man show van Theo Maassen of Jochem Myjer? Helaas, we gaan in deze sessie in op het wegvallen van veel personeel in de horeca. En dat lossen we niet op door meer salaris te bieden of minder uren. Het blijft een vak dat wordt uitgevoerd tijdens de vrije tijd van anderen. Het is dus in veel keukens op dit moment een one-man show. Maar laten we kijken naar het aantrekkelijker maken van het vak kok. Hoe krijg ik meer tijd voor ontwikkelen, hoe trek het meeste uit mijn huidige keuken en hoe ga ik om met de menukaart en de bijbehorende mise-en-place.

DE HYBRIDE KEUKEN

Traditioneel, lock-down, overschakelen naar take-away. Weer open met minder gasten, volledig open maar met toegangscontrole. We hebben niet stilgezeten het afgelopen anderhalf jaar. Bij veel bedrijven is een beroep gedaan op de medewerkers om uiterst flexibel om te gaan met de situatie. In deze demo laten we zien hoe uw keuken een hybride vorm krijgt. Als ik take-away wil blijven doen maar ook gasten blijf ontvangen… is dat te combineren en hoe organiseer ik dat? Samen met partner Eijsink laten we zien hoe u de keuken flexibeler maakt en nog steeds kwaliteit blijft leveren.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK