PROGRAMMA KOOKDEMO’S

Op 11, 12 en 13 april 2022 bent u van harte welkom op de INSPIRATIEDAGEN van Van Gelder, groente en fruit & INSPIRATIONAL. Met een inspirerend programma laten we u het voorjaar zien en proeven. Tickets zijn gratis (professionals only) maar het evenement is alleen toegankelijk na registratie vooraf. Registreren aan de deur is helaas niet mogelijk.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK

VOORJAARSPRODUCTEN

We komen uit een lange winter, zowel letterlijk als figuurlijk. Maar nu de temperatuur oploopt, de zon zich weer laat zien en de bomen weer blad krijgen hebben gasten en consumenten ook weer zin om er op uit te gaan. In deze demo pakken we de voorjaarsgroente op en gaan er mee aan de slag. De kooktechnisch adviseurs gaan in de weer met asperges op verschillende wijze bereid en andere voorjaarsgroente. Zo halen we samen het voorjaar in uw keuken en kunt u uw gasten verblijden met heerlijke gerechten!

MINDER MENSEN, MEER WERK

Er zijn weinig bedrijven die geen moeite hebben met (geschoolde) medewerkers te werven. In deze kookdemo laten we u mogelijkheden zien voor een slimmere  keuken. Onderscheidend blijven koken met de hulp van praktische oplossingen en slimme apparatuur. En vergeet niet welke stap leveranciers hebben gemaakt om meer halffabrikaten van kwaliteit te produceren. Is er dan niets te proeven? Juist wel! Laat u verrassen door het tempo en de kwaliteit van gepresenteerde gerechtjes. Verschillende partners draaien mee met oplossingen voor het horecabedrijf.

AROUND THE WORLD

In Nederland kijken we nog vrij traditioneel tegen de verdeling aan op het bord. Toch is er een verschuiving gaande naar de gulden regel 80/20. Hierbij staat 80 voor 80% groenten en aanverwant en 20% voor een eiwitrijk element (vlees, vis, vega of vegan component). In deze demo gaan we op pad over de wereld en presenteren we gerechten uit de hele wereld die voldoen aan deze regel én heel smakelijk zijn.

REGISTREER VANDAAG UW BEZOEK